• Regisztráció

 A Systema Specpodgotovka Pszihológiája


 A tanulás és gyakorlás fegyelmet eredményez és  a teljes rendszer a testi és lelki egészséget, pihenést, és a bátorságot erősíti hogy az ember elviselje a csapások minden formáját. De ami a legfontosabb, hogy magában foglal egy életfilozófiát, a béke és a tisztesség fontosságát előtérbe helyezve. Fegyelmezi a diákokat a kikapcsolódásra, miközben a hangsúlyt a maximális teljesítmény elérésére helyezi. Ez teszi  lehetővé, hogy ha meg akarják támadni szokatlan helyzetekben vagy váratlan szögekből, harcoljon és  elfogadja a megoldásokat  vagy közölje szándékait egy vérfagyasztó ordítással. Nincsenek fix gyakorlati formák és megoldások, a képzés alapja a valóság, hogy a harcban minden másodperc egy változó és ehhez mérten alkalmazkodni kell.

 

 

A módszer SYSTEMA Specpodgotovka egy olyan közelharc rendszer mely többcélú és gyakran kombinálják a hatásos  védekezést,  dobásokkal, vagy a  fájdalom okozás más módjával, ami  a leszereléshez illetve az  egyensúly vesztéshez elengedhetetlen.  A képzés során a mozgásoknál elrugaszkodunk a modern illetve tradiciónális közelharc formáitól,és használunk helyette  természetes körkörös mozdulatokkal, illetve keringő  nyolcas gyakorlatokat melyek lehetővé teszik, hogy az emberek könnyen és gyorsan tanulhassák meg az alap mozdulatokat. A módszer lényege hogy a képzés alatt elsajátítsuk a  teljes koordináció és pszichofizikai gyakorlatok álltal, a teljesen szabad és lágy mozgást, mely lehetővé teszi, hogy a készségek a kézben (izmokban) legyenek és kízárják a konfliktus alatti döntéshozatal hátrányait hogy így tudjunk harcolni a legrövidebb idő alatt optimális feltételekkel. Ezek azonban rendszeres ismétlést igényelnek, tökéletes fókuszt a munka során ez  a sikeres gyakorlás kulcsa. Amikor a képességek már tökéletesek, kevesebb időt töltötünk a technikákkal és több időt szentelünk a speciális fizikai és mentális felkészítésre.

Az első naptól a tanfolyamon  egy SYSTEMA Specpodgotovka harcost a lényegre tanítunk a "harci gondolkodásra". A harci készségek állandó készenlétben kell álljanak és a harcosnak képesnek kell lennie az azonnali becslésre „ helyzetben” a legjobb döntés érdekében.

SYSTEMA Specpodgotovka radikálisan különbözik az összes létező harci rendszertől egyedisége és célorientáltsága miatt. Széles spectruma miatt lefed sok olyan speciális területet mint a lövészeti, taktikai, VIP, megoldások és technikák. Lehetőség van speciális tréningekre (ereszkedés technika, késharc, stb...)is.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Képzések, Bemutatók, Nyíltnap

Kurzus 2016. Szeptember

Lövészeti Tréning

Időpont: 2016. Szeptember 17

Kezdés 09:00

Zárás    12:00

Helyszín:

Budapest, M0 autópálya, 70-es kijárat (M3 autópályánál)
Fót- Bevásárlóközpont felé
2151 Fót, Fehérkő u. 6.


Tematika:

- Szituációk

- Lövészeti drillek (Mozambik,Haley)

- Steel Challange

- Taktikai és technikai tárcserék

Használt fegyverek: Mp5 22 cal, Arsenal Strike one, Glock 17,

 Szükséges felszerelés:

Zárt ruházat, cipő (lehetőleg magas szárú) öv,

Ár: 15.000.-

Regisztráció szükséges email-ben!

Min létszám: 10 fő!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kurzus 2016. Szeptember

 

Lövészeti Tréning

Időpont: 2016. Január . 23

Kezdés 09:00

Zárás    12:00

Helyszín: Budapest. IV.ker Károlyi István u. 10

Tematika:

- Tüzelési testhelyzetek

- Lövészeti drillek (Mozambik,Haley)

- Taktikai és technikai tárcserék

 Szükséges felszerelés:

Zárt ruházat, cipő (lehetőleg magas szárú) öv, kesztyű ha van

Ár: 8500.-

Regisztráció szükséges email-ben!

Max létszám: 12 fő!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kurzus 2016. Október

Hamarosan!

Legutóbbi hírek

Látogatóink

Oldalainkat 352 vendég és 0 tag böngészi